06 1045 8672 info@gerdapost.nl

Missie

Mijn wens is mensen te begeleiden om zichzelf beter te leren kennen en zo bij te dragen aan een mooiere wereld waarin we kunnen leven in liefde.

Ik begeleid jou graag, zodat jij bewust wordt waar bepaalde gevoelens en gedrag vandaan komen, hoe jouw lichaam en geest een geheel zijn die met elkaar samenwerken. Je zult beseffen dat er altijd een keuze is en je zult anders naar jezelf en de wereld om je heen gaan kijken. Dit werkt ook door in de mensen om je heen. En zo is het effect groter dan de verandering bij jou alleen; de kringen van een steentje in het water.

Het geeft me voldoening het effect te zien als jij jezelf beter hebt leren kennen en accepteren. Mooi als je vanuit contact met je eigen kwaliteiten weer verder gaat.

 

Kwaliteiten

Cliënten, collega´s en vrienden zeggen dat ik goed kan luisteren, empatisch ben en tegelijk analytisch. Ook als de wereld om me heen hectisch is, blijf ik een bepaalde rust uitstralen die als prettig wordt ervaren.

Achtergrond

Vanuit een financiële achtergrond als specialist en leidinggevende maakte ik een overstap naar personeelszaken omdat ik graag de mens centraal wil hebben staan. Gecombineerd met persoonlijke ervaring wat begeleiding door een professional kan brengen, wist ik wat ik wilde doen: mensen begeleiden en verder helpen want het effect daarvan gun ik iedereen.

Vakmanschap

Omdat ik dit vak serieus neem en de kwaliteit van mijn werk wil waarborgen, heb ik een gedegen opleiding gevolgd en laat ik mezelf regelmatig aanvullend bijscholen en neem deel aan intervisiegroepen. Voor mijn accreditatie als Psychosociaal Therapeut heb ik Psychosociale Basiskennis volgens Plato normen succesvol afgerond. Zo kan ik jou vakkundig begeleiden.

Wat clienten over mij zeggen:

Hypnotherapie… wonderlijk! Dat moet je ervaren.

“Gerda diept eerst de hulpvraag goed uit. Door in gesprek te zijn, ontstaat er vertrouwen en een veilige sfeer. De 2 hypnotherapie sessies bij Gerda voelden veilig aan en hebben mij veel gebracht. Ik heb het als heel bijzonder ervaren.
Ik had last van hoogtevrees. En ik kan zeggen: HAD.
Door de hypnotherapie is er bij mij echt een verandering opgetreden. Nieuwe inzichten en beelden zorgen ervoor dat ik nu heb kunnen genieten op 100 meter hoogte van het uitzicht op de Domtoren. Dit zou ik voorheen echt niet gedaan hebben. Geen rillingen in mijn lijf, geen slappe benen. Mijn wens was het lopen van het wandelpad Caminito del Rey bij Malaga. Een pad langs een rotswand en op grote hoogte over een loopbrug. En dat heb ik nu gedaan! Een wens in vervulling gegaan! Hypnotherapie…zo wonderlijk, zo mooi. Gerda… Super bedankt dat je dit hebt kunnen bewerkstelligen! Op naar meer mooie hoogtes.” – Liefs EdB

Hypnotherapy… Incredibly effective!

“What an incredibly effective treatment. I have had a fear of flying for many years now. Although for my work, I travel regularly and I am on a plane monthly. It is always a big struggle for me on the days (or sometimes weeks) leading up to a trip because I experience a lot of anxiety regarding the plane.
My body would have a physical reaction during takeoff, the majority of a flight, and certainly during any turbulence. Although I work with breath, control, and meditation techniques (as I have been a yoga teacher for many years now), I still did not have the capacity to call myself down from this anxiety.
I had 3 hypnotherapy sessions with Gerda and through the practical technique she offers I have been able to fly with almost no anxiety! I find it hard to articulate how it has worked, and what exactly has changed, but I can say that there is a huge difference in my experience on planes now; I have far less anxiety after the hypnotherapy sessions. I absolutely recommend it to anyone who has some kind of fear or phobia and wants to change their mindset.” – SJ

Van fatale hoogspanning naar prettige laagspanning

Het vertrouwen kwam van beide kanten en dat voelde heel gauw goed. Een belangrijke basis en dat heeft voor mij heel fijn uitgepakt.

Het was zwaar maar met de juiste tools, de bewustwording en het uiteindelijke inzicht voel ik me licht, stabieler en sterker, wat mij  zal helpen in het vervolgen van de goede weg.
Gerda is zeer begaan, bied onmiddellijk en goede hulp om het gewenste te bereiken. 
Ik kwam binnen met bijna fatale hoogspanning welke in korte tijd werd omgebogen naar het begin van prettige laagspanning.
Als de klik er is en je het vertrouwen aandurft heb je aan Gerda de beste.” – EvdV

Chapeau!

Gerda, 1 open hart die mensen toelaat en luistert. En niet probeert te veranderen, je hebt geluisterd en gefilterd to the bottom. Chapeau! Jouw kracht is vooral dat je de capaciteit hebt om af te pellen. Ik omarm het leven nu, heb nu geen kritiek meer op mezelf en ben nooit meer boos op mezelf, slaap beter dan ever en ben gewoon simpel gelukkig.

Ik vind alles nu een uitdaging en voorheen was het een ballast. Nu zeg ik: kom maar op. Ik voel me sterk en gelukkig dus onze missie is geslaagd. Ik ben gewoon goed hoe ik ben, ik heb mezelf teruggevonden. Dank je wel.” – Petra Hibma

Een bijzondere ervaring met concreet resultaat

“Nieuwe situaties, zoals het rijden naar een voor mij onbekende plek, zorgden altijd voor onrust en vermoeidheid. Ik besteedde uren aan het doornemen van alle ‘wat als’ mogelijkheden. Soms besloot ik zelfs dingen maar niet te doen. Toen ik dit deelde met Gerda, kwam ze met de suggestie voor enkele sessies Hypnotherapie. Wat een bijzonder en krachtig instrument. Na twee mooie sessies is er rust en vertrouwen gekomen. Ja, soms is het nog spannend maar met veel minder zorgen vooraf. Gerda, dank je wel!” – Rachelle

In korte tijd duidelijk wat er speelt en het heeft me nu al veel gebracht

Dat Gerda een fijne en deskundige therapeut is, dat was mij bekend. Ze is betrokken en spiegelt op een prettige, intuïtieve en heldere manier. Onlangs heb ik bij haar een hypnose traject gevolgd van 3 sessies. Een heel bijzondere ervaring, zeker op de wijze waarop Gerda hier vorm aan geeft. Met je onderbewuste aan de slag, is heel krachtig. Ze wist in een korte tijd duidelijk in beeld te krijgen wat er speelt bij mij, en hoe ze hypnosesessies kon inzetten om er op een diep niveau mee aan de slag te gaan. Het heeft mij (nu al) veel gebracht. Gerda, dank je wel!” – Barbara

Een warme lieve coach met een ongelooflijk resultaat

“Gerda is allereerst een warme en lieve coach, die je al snel op je gemak stelt en goed naar je verhaal luistert. Ze heeft mij in korte tijd erg geholpen met zowel weer plezier in mijn werk terug te vinden als het verwerken van het verlies van mijn vader, wat ik al heel veel jaren had weggestopt. Beide ervaringen waren voor mij heftig en ik wist me even geen raad hoe met deze situaties om te gaan.
Gerda heeft me bij de hand genomen, goed naar mijn verhaal geluisterd en de vragen gesteld om zo meer inzicht te krijgen tot de kern van het probleem. Door haar doortastendheid wist ze telkens de spijkers op zijn kop te slaan. Na elk gesprek gaf ze mij op een hele natuurlijke en ongedwongen manier stof om mee aan de slag te gaan. Op deze manier heb ik onbewust stappen vooruit gemaakt en te komen waar ik nu ben. Ik heb weer plezier in mijn werk gevonden, maar ik ben Gerda vooral dankbaar dat ze me in zo’n korte tijd zo effectief heeft kunnen helpen om het verlies van mijn vader een plekje te geven. Eindelijk durf ik nu ook weer naar foto’s van mijn vader te kijken en verhalen te delen met mijn kinderen. Dit is een ongelooflijk resultaat waar ik Gerda echt heel erg dankbaar voor ben.
Ik kan het iedereen echt aanraden om met Gerda in gesprek te gaan om onder haar goede begeleiding te zoeken naar oplossingen en/of inzichten. Dank je wel Gerda voor je steun en je professionele en warme gesprekken! !
” – Heel veel liefs Mery

Duwtje in de goede richting

“Graag geeft ik Gerda 5 (van de 5) sterren en zal haar zeker bij anderen aanbevelen. De gesprekken waren zeer prettig in mooie en veilige omgeving. Voor mij waren de gesprekken meer een klein duwtje weer in de goede richting en “oh ja” momenten.
De rust die Gerda uitstraalt is zeer fijn. En ook de humor heb ik als zeer fijn ervaren. Kortom een hele fijne persoon om mee te werken en kan het iedereen aanraden.” – Linda Ravenstijn

Ik voelde me begrepen en gehoord

“Ik ben erg enthousiast over het effect dat de sessies op mij hebben gehad. Ik merk dat ik met meer zelfvertrouwen naar mijn werk kijk en beter heb leren formuleren wie ik ben op de werkvloer en waar ik naartoe wil. Ik zie dat ik beter communiceer met mijn teamleden en ook daarin wat meer kan loslaten.
Gerda heeft goed beantwoord aan mijn hulpvraag en daarin ook goed aandacht gegeven aan het ADHD-aspect. Gerda heeft ook zeer prettig aandacht gehad voor de emotionele aspecten achter mijn hulpvraag, en zonder enig oordeel geluisterd, meegedacht en begeleid. Ik voelde me erg begrepen en gehoord.” – Anoniem

Tranen…

“Lieve Gerda dit is grappig:
Ik kan al heel lang niet huilen.
Ik kom bij jou en de eerste keer en ik heb tranen……..
Ik kom bij jou voor de laatste keer en ik heb tranen……..”  – LR

I have become aware that I have the resources and how to access them

“I have become aware that I have the resources (self awareness, self confidence, communication skills, spontaneity) and I’ve learned how to access them. I have also understood what are the drivers for my behavior. I have learned how to deal with unexpected situations by assessing what it is in my power and what I cannot influence. I have greatly appreciated Gerda’s patience and support in this insightful discovery journey.” – A.M.

Binnen je grenzen buiten je kaders stappen om te groeien

” Gerda is een uitstekende coach die je een spiegel voorhoudt en andere perspectieven laat zien. Waarmee ze jou in gelegenheid stelt de juiste keuzes te maken. Gerda voelt intuïtief aan welke oefening of vraag van belang is om jou een stap verder te brengen in jouw traject. Ze weet je uit te dagen binnen je grenzen buiten je kaders te stappen om te groeien. Ik beveel Gerda dan ook van harte aan.” – Leonie van Munster

Afgeronde opleidingen en scholing

Phoenix Opleidingen

Professionele Communicatie

Meesterschap in individuele begeleiding (Ambacht van het hart)

Systemisch werken – (familie) opstellingen

De Maskermaker

Overgave: vrouw en seksuele energie

Hypnose Instituut Nederland

Hypnotherapie Practitioner

Bodymind Opleidingen

Vervolgtraining systemisch werk in individuele begeleiding

ConAmore

Psychosociale Basiskennis volgens Plato norm

Met accreditaties van

Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs (SPHBO)

Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB)

Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH)

 

Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO)

Sonnevelt Opleidingen

Voetreflexzone therapie

RSM – Erasmus University

Bedrijfskunde voor HR Professionals

 

Door deze site te bezoeken, ga je akkoord met het privacybeleid met betrekking tot cookies.