06 1045 8672 info@gerdapost.nl

“We hopen altijd dat een ander het antwoord heeft
Dat het op een andere plek beter zal zijn
Dat ooit alles duidelijk zal zijn
Maar dit is wat het is
Niemand anders heeft het antwoord
Nergens anders zal het beter zijn
En alles is er al
In het diepste van je wezen ligt het antwoord
Luister naar je hart
En weet dat het enige wat je te doen staat is: Zijn”
‘Lao Tse’

Met een opstelling naar een nieuw perspectief

Heb je het gevoel dat je steeds in hetzelfde patroon terecht komt? Terwijl je rationeel weet dat het gebeurt en toch lijkt het dat je niet in staat bent het anders te doen? Alsof er een soort kracht op je inwerkt waar je geen grip op hebt en die je niet lijkt te kunnen veranderen?

Dan kan het heel waardevol zijn om met een opstelling (ook wel systemisch werk genoemd) te kijken wat er speelt. We zijn allemaal onderdeel van het eigen (familie)systeem met eigen dynamieken die op een onbewuste laag ons gedrag nog steeds sterk beïnvloedt. In een opstelling worden de onbewuste patronen en verbanden zichtbaar. Zonder veel woorden krijg je zicht op de onbewuste oorzaak achter jouw gedrag. Zo kun je blokkades helpen oplossen en je losmaken uit verstrikkingen die in het dagelijks leven belemmerend werken.

De inzichten die je op doet werken vaak helend en zorgen voor een nieuw innerlijk perspectief, wat positief doorwerkt in jezelf, je relaties, je gezin en op je werk. Dus ook als je vraag niets te maken lijkt te hebben met je familie, kan een opstelling heel behulpzaam zijn.

Herken jij jezelf in één van de volgende vragen:

  • Wat maakt dat ik niet doe wat ik wil?
  • Waarom ben ik altijd gericht op  de ander en kies ik niet voor mezelf?
  • Wat maakt dat ik zo hard werk?
  • Waarom ervaar ik angst of woede terwijl ik rust wil voelen van binnen?
  • Wat wil mijn ziekte me vertellen?

Dit zijn voorbeeldvragen die ingebracht kunnen worden in een (familie)opstelling. Ook deelnemen zonder vraag in te brengen (representant) kan jou waardevolle nieuwe inzichten en ervaringen geven.

Hoe werken we?

Samen met Saskia Overkamp begeleid ik familieopstellingen in omgeving Hoofddorp en Gouda. Kenmerkend voor onze samenwerking is dat we een veilige vertrouwde sfeer creëren waarin we ons goed afstemmen op de vraag en mogelijkheden van de deelnemers.

Wanneer: Er staat nog geen nieuwe datum gepland.

Waar: In de fijne ruimte van Yogabird. Goud Asfalt Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Kosten: Vraaginbrenger  120,00 / representant € 20,00

Je bent welkom om je vraag in te brengen en te gaan onderzoeken. Ook als representant kan deelname aan de opstelling je veel brengen.

Wil jij een vraag inbrengen of deelnemen als representant? Neem vrijblijvend contact op voor informatie of om je aan te melden.

{

Wat gevoeld wordt, wil geleefd worden

{

Door deze site te bezoeken, ga je akkoord met het privacybeleid met betrekking tot cookies.